1 序文
2 調査範囲と方法論
2.1 調査の目的
2.2 ステークホルダー
2.3 データソース
2.3.1 一次情報源
2.3.2 二次情報源
2.4 市場推定
2.4.1 ボトムアップ・アプローチ
2.4.2 トップダウンアプローチ
2.5 予測方法
3 エグゼクティブ・サマリー
4 はじめに
4.1 概要
4.2 主要産業動向
5 世界の牛乳産業
5.1 市場概要
5.2 市場パフォーマンス
5.2.1 生産量の動向
5.2.2 消費量の動向
5.3 価格動向
5.4 地域別市場構成
5.5 市場予測
6 全粉乳の世界市場
6.1 市場概要
6.2 市場実績
6.2.1 生産量の推移
6.2.2 生産額の動向
6.3 COVID-19の影響
6.4 国別市場構成
6.5 最終用途別市場構成
6.6 市場予測
6.7 SWOT分析
6.7.1 概要
6.7.2 強み
6.7.3 弱点
6.7.4 機会
6.7.5 脅威
6.8 バリューチェーン分析
6.8.1 原材料調達
6.8.2 製造
6.8.3 マーケティング
6.8.4 流通
6.8.5 輸出
6.8.6 最終用途
6.9 ポーターのファイブフォース分析
6.9.1 概要
6.9.2 買い手の交渉力
6.9.3 供給者の交渉力
6.9.4 競争の程度
6.9.5 新規参入の脅威
6.9.6 代替品の脅威
6.10 価格分析
6.10.1 主要価格指標
6.10.2 価格構造
6.10.3 価格動向
6.11 主要成功要因とリスク要因
7 主要地域の業績
7.1 ニュージーランド
7.1.1 市場動向
7.1.2 市場予測
7.2 中国
7.2.1 市場動向
7.2.2 市場予測
7.3 欧州連合
7.3.1 市場動向
7.3.2 市場予測
7.4 ブラジル
7.4.1 市場動向
7.4.2 市場予測
7.5 アルゼンチン
7.5.1 市場動向
7.5.2 市場予測
7.6 その他
7.6.1 市場動向
7.6.2 市場予測
8 最終用途別市場
8.1 乳製品
8.1.1 市場動向
8.1.2 市場予測
8.2 乳児用ミルク
8.2.1 市場動向
8.2.2 市場予測
8.3 ベーカリー
8.3.1 市場動向
8.3.2 市場予測
8.4 コンフェクショナリー
8.4.1 市場動向
8.4.2 市場予測
8.5 その他
8.5.1 市場動向
8.5.2 市場予測
9 競争環境
9.1 市場構造
9.2 主要プレーヤー
10 全粉乳の製造
10.1 製品概要
10.2 詳細なプロセスフロー
10.3 関係する様々な種類の単位操作
10.4 マスバランスと原材料の要件
11 プロジェクトの詳細、必要条件および関連費用
11.1 土地要件と支出
11.2 建設要件と費用
11.3 工場機械
11.4 機械写真
11.5 原材料の要件と支出
11.6 原材料と最終製品の写真
11.7 包装の要件と支出
11.8 輸送要件と支出
11.9 ユーティリティの要件と支出
11.10 人員要件と支出
11.11 その他の設備投資
12 ローンと資金援助
13 プロジェクトの経済性
13.1 プロジェクトの資本コスト
13.2 技術経済パラメータ
13.3 サプライチェーンの各段階における製品価格とマージン
13.4 課税と減価償却
13.5 収入予測
13.6 支出予測
13.7 財務分析
13.8 利益分析
14 主要プレーヤーのプロフィール
14.1 ラクタリス・インターナショナル
14.2 ネスレS.A.
14.3 フォンテラ・コオペラティブ・グループ・リミテッド
14.4 Royal FrieslandCampina N.V.
14.5 ダノン S.A.
図1:世界:全粉乳市場:主な推進要因と課題
図2:世界:フルイドミルク市場数量推移(単位:百万トン)、2019年~2024年
図3:世界:フルイドミルク市場フルードミルク市場地域別構成比(単位:%)、2024年
図4:世界:フルードミルク市場の予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図5:全粉乳の世界市場:数量推移(単位:百万トン数量推移(単位:百万トン)、2019年~2024年
図6:世界:全粉乳市場:金額推移(単位:百万米ドル)、2019年~2024年
図7:粉ミルクの世界市場:平均価格(単位:米ドル/トン平均価格(単位:米ドル/トン)、2019年~2024年
図8:全粉乳市場:価格構造
図9:世界:全粉乳市場:2024年:地域別生産・消費量(単位
図10:世界:全粉乳市場:図10:ホールミルクパウダーの世界市場:最終用途別内訳(単位
図11:全粉乳の世界市場予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図12:全粉乳の世界市場予測:金額推移(単位:百万米ドル)、2025年~2033年
図13:全粉乳の世界市場予測:平均価格(単位:米ドル/トン)、2025年~2033年
図14:世界:全粉乳産業:SWOT分析
図15:世界:全粉乳産業:バリューチェーン分析
図 16: 世界: 粉ミルク産業: バリューチェーン分析:ポーターのファイブフォース分析
図17: ニュージーランド:全粉乳市場(単位:百万トン)、2019年および2024年
図18:ニュージーランド:全粉乳市場全粉乳市場予測(単位:百万トン)、2025年~2033年
図19: 中国:全粉乳市場(単位:百万トン)、2019年・2024年
図20: 中国:全粉乳市場の予測(単位:百万トン)、2025年~2033年
図21: 欧州連合:全粉乳市場(単位:百万トン)、2019年・2024年
図22: 欧州連合:全粉乳市場の予測(単位:百万トン)、2025年~2033年
図23:ブラジル:全粉乳市場(単位:百万トン)、2019年・2024年
図24:ブラジル:全粉乳市場の予測(単位:百万トン)、2025年~2033年
図25:アルゼンチン:全粉乳市場(単位:百万トン)、2019年・2024年
図26:アルゼンチン:全粉乳市場予測(単位:百万トンアルゼンチン:全粉乳市場の予測(単位:百万トン、2025年~2033年
図27:その他:全粉乳市場(単位:百万トン)、2019年・2024年
図28:その他:ホールミルクパウダーの市場予測(単位:百万トン全粉乳市場の予測(単位:百万トン)、2025年~2033年
図29:世界:全粉乳(乳製品の最終用途)市場:数量推移(単位:百万トン)、2019年・2024年
図30:世界:全粉乳(乳製品の最終用途)市場予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図31:世界:全粉乳(最終用途:乳児用ミルク)市場:数量推移(単位:百万トン)、2019年・2024年
図32:世界:全粉乳(乳児用調製粉乳の最終用途)市場予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図33:世界:全粉乳(最終用途:ベーカリー)市場:数量推移(単位:百万トン)、2019年・2024年
図34:世界:全粉乳(ベーカリー最終用途)市場予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図35:世界:全粉乳(最終用途:製菓)市場:数量推移(単位:百万トン)、2019年・2024年
図36:世界:全粉乳(菓子最終用途)市場予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図37:世界:全粉乳(その他の最終用途)市場:数量推移(単位:百万トン)、2019年・2024年
図38:世界:全粉乳(その他の最終用途)市場予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図39:全粉乳製造工場:詳細なプロセスフロー
図 40:全粉乳製造工程:製品の転換率
図 41:全粉乳製造プラント:資本コストの内訳(%)
図 42:全粉乳産業:サプライチェーンの各段階における利益率
図 43:全粉乳製造:製造コストの内訳(単位)
[表一覧]
表1:世界:全粉乳市場:主要産業ハイライト、2024年と2033年
表2:世界:全粉乳市場予測:地域別内訳(単位:百万トン)、2025年~2033年
表3:全粉乳の世界市場予測:最終用途別構成比(単位:百万トン)、2025年~2033年
表4:世界:全粉乳市場:競争構造
表5:全粉乳の世界市場:競合構造主要プレイヤー
表6:全粉乳製造工場:土地・用地開発関連費用(単位:米ドル)
表7:全粉乳製造工場:土地・用地開発関連費用(単位:米ドル土木工事関連費用(単位:米ドル)
表8:ミルクレセプション部門の設備コスト(単位:米ドル)
表 9:ミルク加工部門の設備費用(単位:米ドル)
表 10:全粉乳製造工場:乾燥セクション設備費用(単位:米ドル)
表 11:全粉乳製造工場:機械費用の概要(単位:米ドル)
表 12:全粉乳製造工場:原材料所要量
表13:全粉乳製造工場:給与賃金関連コスト(単位:米ドル)
表 14:全粉乳製造工場:給与および賃金に関する費用(単位:米ドルその他の設備投資に関する費用(単位:米ドル)
表15:金融機関が提供する資金援助の詳細
表16:全粉乳製造工場:資本コスト(単位:米ドル)
表17:全粉乳製造工場:技術経済パラメーター
表18:全粉乳製造プラント:税金と減価償却費(単位:米ドル)
表 19: 全粉乳製造プラント:収入予測(単位:米ドル)
表 20: 全粉乳製造プラント:支出予測(単位:米ドル)
表21: 粉ミルク製造工場:所得税負担を考慮しないキャッシュフロー分析(単位:米ドル)
表22:全粉乳製造工場:所得税負担を考慮しない場合のキャッシュフロー分析(単位:米ドル所得税負担を考慮したキャッシュフロー分析(単位:米ドル)
表23:全粉乳製造工場:損益勘定(単位:米ドル)
The global whole milk powder market size was valued at 6.57 Million Tons in 2024. Looking forward, IMARC Group estimates the market to reach 8.4 Million Tons by 2033, exhibiting a CAGR of 2.8% from 2025-2033. China currently dominates the market, holding a market share of over 32.2% in 2024. The whole milk powder market share is increasing due to rising dairy demand, convenience food preferences, health consciousness, expanding food and beverage industries, increasing disposable incomes and population expansion, especially in emerging economies.
Whole milk powder is derived by removing water from fresh pasteurized, homogenized, or non-homogenized milk through evaporation or spray-drying. It can also be manufactured by blending fluid, condensed, or non-fat dry milk with liquid or dry cream. It is characterized by a creamy flavor, light cream color, and pleasing taste. Its moisture is removed, which further assists in inhibiting microbial growth and providing the same nutritional properties as regular milk. Moreover, as it is easy to handle, store, and disperse in water, has a long shelf-life, and provides a cost-efficient source of milk fats, it is widely utilized in manufacturing a wide range of food products.
Whole Milk Powder Market Trends:
The flourishing food and beverage (F&B) industry represents one of the significant drivers positively influencing the use of whole milk powder in recombined milk, baby food and infant formulas, and energy foods, beverages, and toppings. In addition, the escalating demand for baby food and infant formulas on account of the busy lifestyle of working parents and their rising concerns about the overall development of their children is contributing to the market growth. Apart from this, whole milk powder is widely utilized as a source of non-fat milk solids in baked and confectionery goods. This, along with the growing popularity of milk powder in regions with low availability of milk and the introduction of organic and lactose-free variants, is strengthening the market growth. Besides this, manufacturers are offering vitamin-fortified whole milk powder for direct use in milk beverages, yogurt, coffee, and tea whitener. Furthermore, the easy availability of different product flavors in instant, organic, and low-fat variants through e-commerce channels is impelling the market growth.
Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global whole milk powder market report, along with forecasts at the global and regional level from 2025-2033. Our report has categorized the market based on end use.
Breakup by End Use:
• Dairy
• Infant Formulae
• Bakery
• Confectionery
• Others
Dairy represents the largest end use sector of whole milk powder due to the escalating demand for milk-based products across the globe.
Breakup by Region:
• New Zealand
• China
• European Union
• Brazil
• Argentina
• Others
China currently accounts for the majority of the total market share on account of the increasing consumption of immunity-boosting products post COVID-19 outbreak.
Competitive Landscape:
The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry. Some of these players are Lactalis International, Nestlé S.A., Fonterra Co-operative Group Limited, Royal FrieslandCampina N.V., and Danone S.A.
The study, which has been done by one of the world’s leading research and advisory firms, covers all the requisite aspects of the whole milk powder industry. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who are planning to foray into the whole milk powder industry in any manner.
Key Questions Answered in This Report
1.How big is the whole milk powder market?
2.What is the future outlook of whole milk powder market?
3.What are the key factors driving the whole milk powder market?
4.Which region accounts for the largest whole milk powder market share?
5.Which are the leading companies in the global whole milk powder market?
