目次
第1章世界の香辛料市場の要旨
1.1.セイボリー食材の世界市場規模・予測(2022-2032年)
1.2.地域別概要
1.3.セグメント別概要
1.3.1.成分タイプ別
1.3.2.形態別
1.3.3.原産地別
1.3.4.用途別
1.4.主要トレンド
1.5.不況の影響
1.6.アナリストの提言と結論
第2章.世界の香辛料市場の定義と調査前提
2.1.調査目的
2.2.市場の定義
2.3.調査の前提
2.3.1.包含と除外
2.3.2.限界
2.3.3.供給サイドの分析
2.3.3.1.入手可能性
2.3.3.2.インフラ
2.3.3.3.規制環境
2.3.3.4.市場競争
2.3.3.5.経済性(消費者の視点)
2.3.4.需要サイド分析
2.3.4.1.規制の枠組み
2.3.4.2.技術の進歩
2.3.4.3.環境への配慮
2.3.4.4.消費者の意識と受容
2.4.推定方法
2.5.調査対象年
2.6.通貨換算レート
第3章.セイボリー原料の世界市場ダイナミクス
3.1.市場促進要因
3.1.1.消費者のコンビニエンス食品志向の高まり
3.1.2.クリーンラベル及び天然風味増強剤に対する需要の増加
3.1.3.生産技術と配合における革新
3.2.市場の課題
3.2.1.変動する原料価格
3.2.2.合成添加物に関する規制の厳しさ
3.3.市場機会
3.3.1.環境に優しく持続可能な風味原料の開発
3.3.2.強化食品の需要が高まる新興市場での拡大
3.3.3.植物性食品と有機食品のトレンドの成長
第4章.セイボリー原料の世界市場産業分析
4.1.ポーターの5フォースモデル
4.1.1.サプライヤーの交渉力
4.1.2.バイヤーの交渉力
4.1.3.新規参入者の脅威
4.1.4.代替品の脅威
4.1.5.競合他社との競争
4.1.6.ポーターの5フォースモデルへの未来的アプローチ
4.1.7.ポーター5フォースのインパクト分析
4.2.PESTEL分析
4.2.1.政治的
4.2.2.経済的
4.2.3.社会的
4.2.4.技術的
4.2.5.環境
4.2.6.法律
4.3.トップの投資機会
4.4.トップ勝ち組戦略
4.5.破壊的トレンド
4.6.業界専門家の視点
4.7.アナリストの推奨と結論
第5章.セイボリー原料の世界市場規模・予測:原料タイプ別2022-2032年
5.1.セグメントダッシュボード
5.2.セイボリー原料の世界市場成分タイプ別売上高動向分析、2022年・2032年 (億米ドル)
5.2.1.グルタミン酸ナトリウム
5.2.2.酵母エキス
5.2.3.HVPS
5.2.4.HAP
5.2.5.ヌクレオチド
第6章.セイボリー食材の世界市場規模・予測(形態別)2022-2032年
6.1.セグメントダッシュボード
6.2.セイボリー原料の世界市場形態別売上動向分析、2022年・2032年 (億米ドル)
6.2.1.粉末
6.2.2.液体
第7章.セイボリー原料の世界市場規模・原産地別予測 2022-2032
7.1.セグメントダッシュボード
7.2.セイボリー原料の世界市場原産地別売上動向分析、2022年及び2032年 (億米ドル)
7.2.1.天然
7.2.2.合成
第8章.セイボリー原料の世界市場規模・用途別予測 2022-2032
8.1.セグメントダッシュボード
8.2.セイボリー原料の世界市場アプリケーション別売上動向分析、2022年・2032年 (億米ドル)
8.2.1.食品
8.2.2.飼料
第9章.セイボリー原料の世界市場規模・地域別予測 2022-2032
9.1.北米の風味原料市場
9.1.1.米国の風味原料市場
9.1.1.1.成分タイプ別内訳規模・予測、2022〜2032年
9.1.1.2.形態の内訳規模・予測、2022年~2032年
9.1.1.3.原産地別内訳の規模および予測、2022-2032年
9.1.1.4.用途別内訳の規模および予測、2022-2032年
9.1.2.カナダの風味原料市場
9.1.2.1.成分タイプ別内訳市場規模&予測、2022〜2032年
9.1.2.2.形態の内訳規模・予測、2022〜2032年
9.1.2.3.原産地別内訳の規模および予測、2022-2032年
9.1.2.4.用途別市場規模&予測、2022-2032年
9.2.欧州の風味原料市場
9.2.1.イギリスの風味原料市場
9.2.2.ドイツの風味原料市場
9.2.3.フランスの風味原料市場
9.2.4.スペインの風味原料市場
9.2.5.イタリアの風味原料市場
9.2.6.その他のヨーロッパの風味原料市場
9.3.アジア太平洋地域の風味原料市場
9.3.1.中国の風味原料市場
9.3.2.インドの風味原料市場
9.3.3.日本の香辛料市場
9.3.4.オーストラリアの風味原料市場
9.3.5.韓国の香辛料市場
9.3.6.その他のアジア太平洋地域の風味原料市場
9.4.ラテンアメリカの風味原料市場
9.4.1.ブラジルの風味原料市場
9.4.2.メキシコの風味原料市場
9.4.3.その他のラテンアメリカの風味原料市場
9.5.中東・アフリカの風味原料市場
9.5.1.サウジアラビアの香辛料市場
9.5.2.南アフリカの香辛料市場
9.5.3.その他の中東・アフリカの香辛料市場
第10章 競争力競合他社情報
10.1.主要企業のSWOT分析
10.1.1.味の素株式会社
10.1.2.ジボダンSA
10.1.3.ケリーグループ
10.2.トップ市場戦略
10.3.企業プロフィール
10.3.1.味の素株式会社
10.3.1.1.主要情報
10.3.1.2.概要
10.3.1.3.財務(データの入手可能性による)
10.3.1.4.製品概要
10.3.1.5.市場戦略
10.3.2.Koninklijke DSM N.V.
10.3.3.株式会社エンジェルイースト
10.3.4.シンライズAG
10.3.5.テート&ライルPLC
10.3.6.バイオリジン
10.3.7.レザフレ・グループ
10.3.8.ノボザイムズA/S
10.3.9.アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ plc
10.3.10.Chr.Hansen Holding A/S
10.3.11.センシエント・テクノロジーズ・コーポレーション
10.3.12.イノーバ・フレーバーズ
10.3.13.Savoury Systems International, Inc.
10.3.14.ジボダンSA
10.3.15.ケリー・グループ plc
第11章.研究プロセス
11.1.研究プロセス
11.1.1.データマイニング
11.1.2.分析
11.1.3.市場推定
11.1.4.バリデーション
11.1.5.出版
11.2.研究属性
________________________________________
表一覧
表1.セイボリー原料の世界市場、レポートスコープ
表2.セイボリー食材の世界市場2022-2032年地域別推定・予測(億米ドル)
表3.セイボリー原料の世界市場:原料タイプ別2022年〜2032年予測・比較(10億米ドル)
表4.セイボリー原料の世界市場:形態別2022〜2032年予測・比較(10億米ドル)
表5.セイボリー原料の世界市場2022〜2032年原産地別推定・予測(10億米ドル)
表6.セイボリー原料の世界市場2022〜2032年用途別推定・予測(10億米ドル)
表7.北米のセイボリー原料市場の見積もりと予測:2022年〜2032年(10億米ドル)
表8.米国セイボリー原料市場の予測:原料タイプ別(2022-2032年)(億米ドル
表9.米国のセイボリー原料市場の形態別見積もりと予測 2022-2032 (億米ドル)
表10.米国の風味原料市場の原産地別推計と予測 2022-2032 (億米ドル)
表11.米国のセイボリー原料市場の用途別見積もりと予測 2022-2032 (億米ドル)
表12.カナダのセイボリー原料市場の推定と予測:原料タイプ別 2022-2032 (億米ドル)
表13.カナダのセイボリー原料市場の形態別見積もりと予測 2022-2032 (億米ドル)
表14.カナダのセイボリー原料市場の原産地別見積もりと予測 2022-2032 (億米ドル)
表15.カナダのセイボリー原料市場の用途別見積もりと予測 2022〜2032年 (億米ドル)
…
最終報告書には100以上の表が含まれます。このリストは最終成果物で更新される可能性があります。
図表一覧
図1.セイボリー原料の世界市場、調査手法
図2.セイボリー食材の世界市場、市場推定手法
図3.世界の市場規模推計と予測方法
図4.セイボリー原料の世界市場、主要動向2023年
図5.セイボリー原料の世界市場、成長見通し2022年〜2032年
図6:セイボリー原料の世界市場:ポーターの5フォースモデル
図7.セイボリー原料の世界市場、PESTEL分析
図8.セイボリー原料の世界市場、バリューチェーン分析
図9. セイボリー原料の世界市場:原料タイプ別、2022年・2032年(10億ドル)
図10.セイボリー原料の世界市場:形態別、2022年・2032年(10億米ドル)
図11.風味原料の原産地別世界市場、2022年及び2032年(10億米ドル)
図12.セイボリー原料の世界市場:用途別、2022年・2032年(10億米ドル)
図13.セイボリー原料の世界市場、地域別スナップショット:2022年・2032年
図14.北米の風味原料市場:2022年及び2032年(10億米ドル)
図15.ヨーロッパの香辛料市場 2022 & 2032 (10億米ドル)
図16.アジア太平洋地域の香辛料市場 2022 & 2032 (10億米ドル)
図17.ラテンアメリカの香辛料市場 2022 & 2032 (10億米ドル)
図18.中東・アフリカの香辛料市場 2022年~2032年 (10億米ドル)
図19.セイボリー原料の世界市場、企業市場シェア分析(2023年)
…
このリストは完全なものではなく、最終報告書には50以上の図表が含まれます。このリストは最終成果物で更新される可能性があります。
Chapter 1. Global Savory Ingredients Market Executive Summary
1.1. Global Savory Ingredients Market Size & Forecast (2022-2032)
1.2. Regional Summary
1.3. Segmental Summary
1.3.1. By Ingredient Type
1.3.2. By Form
1.3.3. By Origin
1.3.4. By Application
1.4. Key Trends
1.5. Recession Impact
1.6. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 2. Global Savory Ingredients Market Definition and Research Assumptions
2.1. Research Objective
2.2. Market Definition
2.3. Research Assumptions
2.3.1. Inclusion & Exclusion
2.3.2. Limitations
2.3.3. Supply Side Analysis
2.3.3.1. Availability
2.3.3.2. Infrastructure
2.3.3.3. Regulatory Environment
2.3.3.4. Market Competition
2.3.3.5. Economic Viability (Consumer’s Perspective)
2.3.4. Demand Side Analysis
2.3.4.1. Regulatory Frameworks
2.3.4.2. Technological Advancements
2.3.4.3. Environmental Considerations
2.3.4.4. Consumer Awareness & Acceptance
2.4. Estimation Methodology
2.5. Years Considered for the Study
2.6. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Savory Ingredients Market Dynamics
3.1. Market Drivers
3.1.1. Rising Consumer Preference for Convenience Foods
3.1.2. Increasing Demand for Clean-label and Natural Flavor Enhancers
3.1.3. Innovations in Production Techniques and Formulations
3.2. Market Challenges
3.2.1. Fluctuating Raw Material Prices
3.2.2. Regulatory Scrutiny Regarding Synthetic Additives
3.3. Market Opportunities
3.3.1. Development of Eco-friendly and Sustainable Savory Ingredients
3.3.2. Expansion in Emerging Markets with Growing Demand for Fortified Foods
3.3.3. Growth in Plant-based and Organic Food Trends
Chapter 4. Global Savory Ingredients Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model
4.1.7. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.2. PESTEL Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.2.5. Environmental
4.2.6. Legal
4.3. Top Investment Opportunity
4.4. Top Winning Strategies
4.5. Disruptive Trends
4.6. Industry Expert Perspective
4.7. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Savory Ingredients Market Size & Forecasts by Ingredient Type 2022-2032
5.1. Segment Dashboard
5.2. Global Savory Ingredients Market: Ingredient Type Revenue Trend Analysis, 2022 & 2032 (USD Billion)
5.2.1. Monosodium Glutamate
5.2.2. Yeast Extracts
5.2.3. HVPS
5.2.4. HAPs
5.2.5. Nucleotides
Chapter 6. Global Savory Ingredients Market Size & Forecasts by Form 2022-2032
6.1. Segment Dashboard
6.2. Global Savory Ingredients Market: Form Revenue Trend Analysis, 2022 & 2032 (USD Billion)
6.2.1. Powder
6.2.2. Liquid
Chapter 7. Global Savory Ingredients Market Size & Forecasts by Origin 2022-2032
7.1. Segment Dashboard
7.2. Global Savory Ingredients Market: Origin Revenue Trend Analysis, 2022 & 2032 (USD Billion)
7.2.1. Natural
7.2.2. Synthetic
Chapter 8. Global Savory Ingredients Market Size & Forecasts by Application 2022-2032
8.1. Segment Dashboard
8.2. Global Savory Ingredients Market: Application Revenue Trend Analysis, 2022 & 2032 (USD Billion)
8.2.1. Food
8.2.2. Feed
Chapter 9. Global Savory Ingredients Market Size & Forecasts by Region 2022-2032
9.1. North America Savory Ingredients Market
9.1.1. U.S. Savory Ingredients Market
9.1.1.1. Ingredient Type Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.1.1.2. Form Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.1.1.3. Origin Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.1.1.4. Application Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.1.2. Canada Savory Ingredients Market
9.1.2.1. Ingredient Type Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.1.2.2. Form Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.1.2.3. Origin Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.1.2.4. Application Breakdown Size & Forecasts, 2022-2032
9.2. Europe Savory Ingredients Market
9.2.1. UK Savory Ingredients Market
9.2.2. Germany Savory Ingredients Market
9.2.3. France Savory Ingredients Market
9.2.4. Spain Savory Ingredients Market
9.2.5. Italy Savory Ingredients Market
9.2.6. Rest of Europe Savory Ingredients Market
9.3. Asia-Pacific Savory Ingredients Market
9.3.1. China Savory Ingredients Market
9.3.2. India Savory Ingredients Market
9.3.3. Japan Savory Ingredients Market
9.3.4. Australia Savory Ingredients Market
9.3.5. South Korea Savory Ingredients Market
9.3.6. Rest of Asia Pacific Savory Ingredients Market
9.4. Latin America Savory Ingredients Market
9.4.1. Brazil Savory Ingredients Market
9.4.2. Mexico Savory Ingredients Market
9.4.3. Rest of Latin America Savory Ingredients Market
9.5. Middle East & Africa Savory Ingredients Market
9.5.1. Saudi Arabia Savory Ingredients Market
9.5.2. South Africa Savory Ingredients Market
9.5.3. Rest of Middle East & Africa Savory Ingredients Market
Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Key Company SWOT Analysis
10.1.1. Ajinomoto Co., Inc.
10.1.2. Givaudan SA
10.1.3. Kerry Group plc
10.2. Top Market Strategies
10.3. Company Profiles
10.3.1. Ajinomoto Co., Inc.
10.3.1.1. Key Information
10.3.1.2. Overview
10.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.3.1.4. Product Summary
10.3.1.5. Market Strategies
10.3.2. Koninklijke DSM N.V.
10.3.3. AngelYeast Co., Ltd.
10.3.4. Symrise AG
10.3.5. Tate & Lyle PLC
10.3.6. Biorigin
10.3.7. Lesaffre Group
10.3.8. Novozymes A/S
10.3.9. Associated British Foods plc
10.3.10. Chr. Hansen Holding A/S
10.3.11. Sensient Technologies Corporation
10.3.12. Innova Flavors
10.3.13. Savoury Systems International, Inc.
10.3.14. Givaudan SA
10.3.15. Kerry Group plc
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
________________________________________
List of Tables
TABLE 1. Global Savory Ingredients Market, Report Scope
TABLE 2. Global Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Region 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 3. Global Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Ingredient Type 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 4. Global Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Form 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 5. Global Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Origin 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 6. Global Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 7. North America Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts, 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 8. U.S. Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Ingredient Type 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 9. U.S. Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Form 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 10. U.S. Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Origin 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 11. U.S. Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 12. Canada Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Ingredient Type 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 13. Canada Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Form 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 14. Canada Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Origin 2022-2032 (USD Billion)
TABLE 15. Canada Savory Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2022-2032 (USD Billion)
...
This list is not complete; the final report contains more than 100 tables. The list may be updated in the final deliverable.
List of Figures
FIG 1. Global Savory Ingredients Market, Research Methodology
FIG 2. Global Savory Ingredients Market, Market Estimation Techniques
FIG 3. Global Market Size Estimates & Forecast Methods
FIG 4. Global Savory Ingredients Market, Key Trends 2023
FIG 5. Global Savory Ingredients Market, Growth Prospects 2022-2032
FIG 6. Global Savory Ingredients Market, Porter’s 5 Force Model
FIG 7. Global Savory Ingredients Market, PESTEL Analysis
FIG 8. Global Savory Ingredients Market, Value Chain Analysis
FIG 9. Global Savory Ingredients Market by Ingredient Type, 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 10. Global Savory Ingredients Market by Form, 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 11. Global Savory Ingredients Market by Origin, 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 12. Global Savory Ingredients Market by Application, 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 13. Global Savory Ingredients Market, Regional Snapshot 2022 & 2032
FIG 14. North America Savory Ingredients Market 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 15. Europe Savory Ingredients Market 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 16. Asia Pacific Savory Ingredients Market 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 17. Latin America Savory Ingredients Market 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 18. Middle East & Africa Savory Ingredients Market 2022 & 2032 (USD Billion)
FIG 19. Global Savory Ingredients Market, Company Market Share Analysis (2023)
...
This list is not complete; the final report contains more than 50 figures. The list may be updated in the final deliverable.
