1 序文
2 調査範囲と方法論
2.1 調査の目的
2.2 ステークホルダー
2.3 データソース
2.3.1 一次情報源
2.3.2 二次情報源
2.4 市場推定
2.4.1 ボトムアップ・アプローチ
2.4.2 トップダウンアプローチ
2.5 予測方法
3 エグゼクティブ・サマリー
4 はじめに
4.1 概要
4.2 主要産業動向
5 世界の緑豆産業
5.1 市場概要
5.2 市場パフォーマンス
5.2.1 数量動向
5.2.2 金額動向
5.3 COVID-19の影響
5.4 価格分析
5.4.1 主要価格指標
5.4.2 価格構造
5.4.3 価格動向
5.5 地域別市場構成
5.6 市場予測
5.7 輸入と輸出
5.8 SWOT分析
5.8.1 概要
5.8.2 強み
5.8.3 弱点
5.8.4 機会
5.8.5 脅威
5.9 バリューチェーン分析
5.10 ポーターのファイブフォース分析
5.10.1 概要
5.10.2 買い手の交渉力
5.10.3 供給者の交渉力
5.10.4 競争の程度
5.10.5 新規参入の脅威
5.10.6 代替品の脅威
5.11 主要市場牽引要因と成功要因
6 主要地域の業績
6.1 インド
6.1.1 市場動向
6.1.2 市場予測
6.2 中国
6.2.1 市場動向
6.2.2 市場予測
6.3 ミャンマー
6.3.1 市場動向
6.3.2 市場予測
6.4 その他
6.4.1 市場動向
6.4.2 市場予測
7 競争構造
8 緑豆の加工
8.1 製品の概要
8.2 詳細なプロセスフロー
8.3 関連する様々な種類の単位操作
8.4 マスバランスと原材料の要件
9 プロジェクトの詳細、必要条件および関連費用
9.1 土地要件と費用
9.2 建設要件と費用
9.3 工場機械
9.4 機械写真
9.5 原材料の要件と支出
9.6 原材料と最終製品の写真
9.7 包装の要件と支出
9.8 輸送要件と支出
9.9 ユーティリティの要件と支出
9.10 人員要件と支出
9.11 その他の設備投資
10 ローンと資金援助
11 プロジェクトの経済性
11.1 プロジェクトの資本コスト
11.2 技術経済パラメータ
11.3 サプライチェーンの各段階における製品価格とマージン
11.4 課税と減価償却
11.5 収入予測
11.6 支出予測
11.7 財務分析
11.8 利益分析
図1:世界:緑豆市場:主な促進要因と課題
図2:世界:緑豆市場:数量推移(単位:百万トン)、2019年~2024年
図3:世界:緑豆市場金額推移(単位:百万米ドル)、2019年~2024年
図4:世界の緑豆市場:平均価格(単位:米ドル/トン平均価格(単位:米ドル/トン)、2019年~2024年
図5:緑豆の世界市場:価格構造
図6:世界の緑豆市場:価格構造地域別構成比(%)、2024年
図7:緑豆の世界市場予測:数量推移(単位:百万トン)、2025年~2033年
図8:緑豆の世界市場予測:金額推移(単位:百万米ドル)、2025年~2033年
図9:緑豆の世界市場:輸出量推移(単位:百万トン輸出量推移(単位:トン)
図10:緑豆の世界市場:輸出量推移(単位:トン図10:緑豆の世界市場:輸出量の推移(単位:トン)
図11:緑豆の世界市場:輸入量推移(単位:トン輸入量の推移(単位:トン)
図12: 緑豆の世界市場:輸入量別構成比
図13: 世界の緑豆産業:SWOT分析
図14:世界:緑豆産業:バリューチェーン分析
図15: 世界:緑豆産業:ポーターのファイブフォース分析
図16: インド:インド:緑豆市場(単位:千トン)、2019年および2024年
図17: インド:緑豆市場の予測(単位:千トン)、2025年~2033年
図18: 中国:緑豆市場(単位:千トン)、2019年および2024年
図19:中国:緑豆緑豆市場の予測(単位:千トン)、2025年~2033年
図20:ミャンマー:緑豆市場緑豆市場(単位:千トン)、2019年および2024年
図21: ミャンマー:緑豆市場の予測(単位:千トン)、2025年~2033年
図22:その他:緑豆市場(単位:千トン)、2019年および2024年
図23:その他:緑豆緑豆市場の予測(単位:千トン)、2025年~2033年
図 24: 緑豆加工工場:詳細なプロセスフロー
図25:緑豆加工:製品の転換率
図26:緑豆加工プラント:資本コストの内訳(%)
図27:緑豆産業:サプライチェーンの各段階における利益率
図28:緑豆加工工場:製造コストの内訳(単位)
[表一覧]
表1:世界:緑豆市場:主要産業ハイライト、2024年および2033年
表2:世界:緑豆市場予測:地域別内訳(単位:千トン)、2025年~2033年
表3:緑豆の世界市場:競争構造競争構造
表4:世界の緑豆市場:競争構造主要国の輸出データ
表5:世界の緑豆市場:主要国の輸出データ主要国の輸入データ
表6:緑豆加工工場:土地・用地開発関連コスト(単位:米ドル)
表7: 緑豆加工工場:土木工事関連費用(単位:米ドル)
表 8: 緑豆加工プラント:土木工事関連コスト(米ドル機械関連費用(単位:米ドル)
表 9: 緑豆加工工場:必要原材料(単位:トン/日原料所要量(トン/日)支出(米ドル/トン)
表 10: 緑豆加工工場:給与賃金関連費用(単位:米ドル)
表 11: 緑豆加工工場:その他の設備投資に関する費用(単位:米ドル)
表12:金融機関による資金援助の詳細
表13:緑豆加工工場:資本コスト(単位:米ドル)
表 14: 緑豆加工プラント:技術経済パラメーター
表 15: 緑豆加工プラント:課税と減価償却(単位:米ドル)
表16: 緑豆加工プラント:収入予測(単位:米ドル)
表 17: 緑豆加工工場:支出予測(単位:米ドル支出予測(単位:米ドル)
表18: 緑豆加工工場:所得税負担を考慮しないキャッシュフロー分析(単位:米ドル)
表 19: 緑豆加工工場:所得税負担を考慮しない場合のキャッシュフロー分析(単位:米ドル所得税負担を考慮したキャッシュフロー分析(単位:米ドル)
表 20: 緑豆加工工場:損益勘定(単位:米ドル)
The global mung beans market size reached USD 4,491.4 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 5,826.1 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 2.79% during 2025-2033.
Mung beans are green-colored beans belonging to the legume family, which have been cultivated and consumed in several parts of the world since ancient times. They are a rich source of fibers, vitamins, proteins, minerals, antioxidants, and phytoestrogens. Their regular consumption is known to help in preventing and controlling health issues, such as diabetes, osteoporosis, heart diseases, anemia, and cancer. Besides this, they prevent obesity, promote digestion, reduce inflammation, lower blood pressure levels, and minimize the chances of developing chronic diseases. Mung beans are either cooked or sprouted and considered suitable for people of all ages as they are easy to digest. As a result, they are utilized in the preparation of soups, salads, stir-frys and fried snacks.
Mung Beans Market Trends:
At present, there is a rise in the demand for mung beans on account of the growing health consciousness among individuals and the increasing prevalence of lifestyle diseases across the globe. Moreover, the shifting preferences of individuals from animal-based to plant-based proteins due to the rising awareness among individuals about animal health and cruelty against animals is resulting in the growing adoption of veganism and vegetarianism on a global level. Apart from this, these beans are utilized in various dietary supplements and ready-to-eat (RTE) food products. Furthermore, the burgeoning e-commerce sector and the increasing sales of mung beans via online distribution channels are propelling the growth of the market. These channels offer several advantages over offline stores, such as convenience, better price points and flexible payment and return/exchange options. Moreover, there is a rise in the number of campaigns undertaken by numerous authorities highlighting the negative impact of consuming food items prepared inorganically. This is catalyzing the demand for organic mung bean variants and offering lucrative growth opportunities to market players.
Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global mung beans market report, along with forecasts at the global and regional level from 2025-2033.
Breakup by Region:
• India
• China
• Myanmar
• Others
India currently enjoys the leading position in the market as mung beans have been cultivated in the country since ancient times. Moreover, they help suffice the protein requirement of the vegetarian population.
Competitive Landscape:
The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry.
Key Questions Answered in This Report
1.What was the size of the global mung beans market in 2024?
2.What is the expected growth rate of the global mung beans market during 2025-2033?
3.What are the key factors driving the global mung beans market?
4.What has been the impact of COVID-19 on the global mung beans market?
5.What are the key regions in the global mung beans market?
